Newsfeed

White Virgins: Crystal glowing riffs played oddly under the treacherous vault…..

White Virgins – No Safe Word

With an average temperature of 10.9 ° C, Karlsruhe is one of the warmest cities in Germany. It is also pretty hot when White Virgins from Karlsruhe now releases their hot and very good debut EP. The track Leatherwhip,

The EP No Safe Word offers burning Sludge/Doom Metal. The EP was recorded, mixed and mastered at Yourexchoseme Studios by Soufian Djebbari. The track Double Slut Experiment,

White Virgins was formed in 2019 at Karlsruhe, Germany by Soufian Djebbari (Guitars/Bass), Jan Gerke Salomon (Guitar) and Timo Leyenberger (Drums). These days the band is working on their next release that will be released next year. The track I Want To Have Sex To Marilyn Manson,

White Virgins states, «How can you tell there is No Safe Word ? Read the titles, study the music and conclude. Debut EP of White Virgins, a metal formation emergend recently in Karlsruhe, Germany. At once we are located in a huge arena where all the suspected styles are performed in combination with Space Rock in a much dirty, smudged approach. Crystal glowing riffs played oddly under the treacherous vault of a no-exit barb-wired aerosphere».

        —  Doomed Wolf —   

«Thank You Very Much!»

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*