Newsfeed

Neon Angel: With alleyways gleaming in bloodstained dreams…..

Neon Angel – Neon Light District

Neon Angel emerge from the dark with the album Neon Light District!

From the shady side of town, with alleyways gleaming in bloodstained dreams, rises Neon Angel, patron saint of rockers, speedfreaks and working girls. Illicit love child born in sin, spreading it’s wings before the gods of rock’n’roll.

Neon Light District is the electrifying debut album from Finnish hard rockers Neon Angel set for release via Sliptrick Records on September 8th. The album has a solid foundation in the glory days of 80’s hard rock, updating that classic sound to the 2020’s. Neon Light District contains a plethora of finely crafted melodies, striking riffs and stadium worthy choruses that are sure to knock down some walls. The track,

Another Kind Of Love

The album consists of eight diverse tracks from the Neon Angel canon that are bound to leave a lasting impression. The energetic drive of songs like Love Addiction and Night Tripper gets the listener instantly in the right mood for a reckless night out. And whether it’s World On Fire (a Mad Max inspired heavy rock anthem for all you doomsday preppers out there) or the gripping power ballad Simon (a tale of obsession and unrequited love), the listener is in for a treat.

Born out of fiery passion for rock’n’ roll, Neon Light District aims to inspire and empower music lovers worldwide in the middle of these troubled times. It is an album dedicated to rockers, rebels and other outcasts. From the streets, stories of the city!

Neon Light District will be released September 8th, 2020 on Sliptrick Records.

Track Listing:
01. Another Kind Of Love | 02. Neon Angel | 03. Love Addiction | 04. Are You There? | 05. City Is Sleeping | 06. World On Fire | 07. Night Tripper | 08. Simon.

Recorded, mixed and mastered by Arttu Sarvanne at Studio Watercastle.

Neon Angel are:
Johanna Eteläkari – Vocals | Tuomas Saari – Guitar | Juho Savikurki – Synth | Tomas Kurki – Bass | Johannes Lahti – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*