Newsfeed

Veritas: With a prog metal sound reminiscent of the late ’80s….

Veritas – Threads Of Fatality

Veritas were formed in 2012 by guitarist Greg Wenk , in Kansas City, KS. In 2017, Veritas were able to get Mark Zonder (Fates Warning, Warlord, Spirits of Fire) to record drums for their 4 song EP which was released in February 2018. It received great reviews and airplay worldwide, being compared to such bands as early Queensryche, Fates Warning and Dream Theater. The track Love And Burn,

Veritas now present their debut full-length Threads Of Fatality which features a prog metal sound reminiscent of the late ’80s.

Line-up: Denny Anthony-vocals, Greg Wenk-guitar, Geno Alberico-bass and Mark Zonder-drums (Fates Warning, Spirits of Fire, Warlord).

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*