Newsfeed

Sun Eater: Appears from nothingness to devour the life source of their realm…..

Sun Eater – Light Devoured

Sun Eater sounds like a hot affair, but calling a band Sun Eater is something that is definitely possible. France’s technical death metal collective Sun Eater have announced the release details of their debut EP Light Devoured, set to be released on August 26, 2020 via Miasma Records and Vomit Your Shirt. The track The Advent,

Recorded by Clément Dellis at The Barn Home Studio, and mixed and mastered by Miguel Tereso at Demigod Recordings Studios. Light Devoured depicts the ruination of a world reliant on sunlight, both on a physical and spiritual level when an unknown entity, the Sun Eater, appears from nothingness to devour the life source of their realm.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*