Newsfeed

Ascian: Where hopelessness and melancholy reigns…..

Ascian - Elysion

Ascian was born from the withering earth to answer a call from the void. With gloom and misery in hands and hearts we swore ourselves to carry out our rituals and play our music to those who join us on our jouney.

Doom/post black metallers Ascian have announced the release of their debut album Elysion on October 2nd via Black Sunset.

Featuring 5 massive tracks with a running time of 40 minutes where hopelessness and melancholy reigns, Elysion shall have no problem finding its fans somewhere between My Dying Bride and Alcest. This strong debut was produced, mixed and mastered by doom metal mastermind Déhà (Slow, Cult Of Erinyes and Merda Mundi) in the Opus Magnum Studios Brussels, with Déhà being a special guest on this album as well. Be prepared and leave all hope behind – Misery is ahead!

Ascian states, «Ascian was born from the withering earth to answer a call from the void. With gloom and misery in hands and hearts we swore ourselves to carry out our rituals and play our music to those who join us on our journey».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*