Newsfeed

Janet Gardner/Justin James: With gritty grooves, infectious hooks…..

Janet Gardner/Justin James - Synergy

Hard rock duo Janet Gardner and Justin James premiere their latest music video for Rise Up. The track comes from the recently released Synergy album, available via Pavement Entertainment. Rise Up is a blues-infused rocker with empowering vocals and a greasy guitar groove.

Janet and Justin produced the entire video on their own during the pandemic. Justin James says, «We turned our living room into a giant green screen, and Janet edited the video on our computer at home.” The result is some eye popping effects to compliment this powerful song». The track Wounded,

Known for being the lead vocalist of the legendary female rock band Vixen, Janet Gardner’s powerful vocals propelled Vixen to the top of the Billboard charts with crossover hits Edge Of A  Broken Heart and Cryin. Justin James has worked as a guitarist/songwriter/producer with members of Staind, Collective Soul, and Tyketto). Together, Janet and Justin have penned a collection of emotionally charged songs with gritty grooves, infectious hooks, and inspired lyrics that merge hard rock influences from the last four decades.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*