Newsfeed

Yobrepus: Hailing From Krypton….

Yobrepus - Wangari

Wangari is the 2nd single from the upcoming Yobrepus album Mycelium Days due out 25/9.

Yobrepus is an alternative rock band from Oslo. The band is helmed by visual artist Mats Jørgen Sivertsen  who has previously worked with comics, short film and installations. In addition to Sivertsen, who sings and plays guitar, the group consists of jazz musicians Vegard Weyergang Vartdal on bass and Paal Urdal on drums. Øyvind Rognerud, who back in the day was a central figure in the Stokmarknes rock scene, plays keys. Leon Muraglia – a British musician who played in Salvatore and has collaborated with such names as Damo Suzuki and Roedelius – sometimes joins on guitar. The track Dawn,

Yobrepus (pronounced Superboy) is an art-rock band from Oslo. Hailing from Krypton Yobrepus plays alternative rock with progressive influences. It started as artist Mats Jørgen Sivertsen’s musical hobby project back in 2006.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*