Newsfeed

Guitar Riffs Battle with Matthew Scar!

Totally random while I was working on an article about the band Wither Within and listening to their You Tube video, Matthew Scar Metalhead appeared. A fun Metalhead that has a lot to offer.

Matthew Scar Metalhead is a 🤘Heavy metal lover 🖤 🎤singer 🎸Guitarist | esp ltd ec1000 | gibson les paul vos 57 🎧Producer 🎼songwriter 🎬videomake 📍London🇬🇧.

The riffs war is on !!!!!!

Iron Maiden Vs. Metallica, Heavy Metal vs Thrash Metal (Guitar Riffs Battle) cover!

What If Metallica wrote Before I Forget by Slipknot – With solo multicam 4K vocal & guitar cover.

The track Rise from Matthew Scar,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4235 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*