Newsfeed

Guitar Riffs Battle with Matthew Scar!

Totally random while I was working on an article about the band Wither Within and listening to their You Tube video, Matthew Scar Metalhead appeared. A fun Metalhead that has a lot to offer.

Matthew Scar Metalhead is a đŸ€˜Heavy metal lover đŸ–€ đŸŽ€singer 🎾Guitarist | esp ltd ec1000 | gibson les paul vos 57 🎧Producer đŸŽŒsongwriter 🎬videomake 📍London🇬🇧.

The riffs war is on !!!!!!

Iron Maiden Vs. Metallica, Heavy Metal vs Thrash Metal (Guitar Riffs Battle) cover!

What If Metallica wrote Before I Forget by Slipknot – With solo multicam 4K vocal & guitar cover.

The track Rise from Matthew Scar,

Link:
Facebook

Om Ulf BackstrĂžm (4493 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert pÄ progressiv tenking. Jeg er pÄ ingen mÄte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til Ä gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg sÞker god musikk for Ä utfordre meg som lytter. God musikk til Ä trigge mine musikalske smakslÞker, og til Ä sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lÊrer, noe som bÞr vÊre drivstoff for et hvert menneske. Fordi det Ä lÊre og utvikle seg er noe som tilfÞrer livet en nÞdvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". PÄ den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer vÊre godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! MÄ jo ogsÄ fÄ med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dÄrlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktÞrer som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for Ä nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*