Newsfeed

Wreck-Defy: With a mission to build the ultimate thrash metal machine….

Wreck-Defy – Powers That Be

Thunder Bay in Ontario is most known ski jumps in my country. Obviously music is also made in Thunder Bay and Wreck-Defy is one good example. Canada’s Wreck-Defy is on a mission to build the ultimate thrash metal machine! Featuring guitarist Matt Hanchuck, ex-Annihilator singer Aaron Randall and ex-Testament bass player Greg Christian, Wreck-Defy is a force to be reckoned with! The track Freedom Speech,

On the new album Kragen Lum contributes with a n amazing guitar solo. The music is frenetic and the riffing is probably the thrash fans wet dream? The vocal is dynamic, sometime cursed and sometime soaring emphasized with powerful drumming.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*