Newsfeed

Zeus The Temple: With an optimistic song…..

Zeus The Temple – We Can Win

1/ DON’T YOU KNOW THAT THE MESSAGE IS LOVE

SETTLE DOWN , HEED THE CALL FROM ABOVE

WHAT WE NEED IS A REVOLUTION NOW

AND WE KNOW THAT THE WAY OUT WILL BE FOUND

CH:

HOW LONG CAN WE KEEP GOING ON ..?

HOW LONG CAN WE KEEP GOING ON ..? GOIN’ ON!

2/ DON’T YOU KNOW THAT THE WAY OUT IS CLEAR

AND YOU KNOW ..DON’T YOU HAVE ANY FEAR

SETTLE DOWN ALL THE MASSE’S ON THE RUN

WE CAN WIN AND BE DRINKING IN THE SUNDAY

CH:

HOW LONG CAN WE KEEP GOING ON ..?

HOW LONG CAN WE KEEP GOING ON ..?

HOW LONG CAN WE KEEP GOING ON ..?

HOW LONG! HOW LONG!

CH:

OUTRO:(ALL OUR LIVE’S WE HAVE BEEN DREAMING..DREAMING OF A BETTER LIFE..WHERE WE CAN SEE AND ALL OUR SCHEMING CAN BE SWEPT AWAY WITH THE TIDE’S..WE ALL WANT TO BE SET FREE FROM OUR DEPRESSION OBBESSION

AND MOVE FORWARD TO A BETTER  FUTURE.. ALL OF WE CAN DO THIS.. )

Wellington is particularly well-known for its film and theater industry, but the band Zeus The Temple shows that there are also good bands coming from this city. Zeus The Temple is the brainchild of singer/songwriter/multi-instrumentalist Henry Temple. Zeus The Temple are a brand new band from New Zealand and have a new album out soon called We Can Win which was written and recorded in N.Z & Australia and combines facets of Rock, progressive rock & orchestral influences. The album will be released worldwide via Sliptrick Records soon. The track Keep Goin` On  is an optimistic song questioning how long humanity can exist but finding love and giving love to all those around you.

We Can Win features 12 eclectic tracks opening with the 7 min plus dance progressive epic, People (Wherever They Fall..), to the orchestral mastery of Doomsday, the surefire rock pounder Dreams Of A Common Man and the uplifting rock majesty of The Crossroads as well as 8 other tremendous tracks that cover themes of hope, depression, love, disease, money, power and being pissed off in a mixed up world.

Henry Temple has previously had success in the U.S and Canada with songs of his placed in Hollywood movie’s as well as on U.S and Canadian television and airplay on college radio in the U.S and solid airplay in New Zealand. Zeus The Temple are: Henry Temple –Vocals/Drums/Guitar/Keyboards/Production and Jet Wunder – Lead Guitar/Bass/Programming. The track The One Percent of the one percent and wanting to join the club of multi-billionaires to help other’s.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*