Newsfeed

Horror Dance Squad: Modern, groovy and modern metal…..

Horror Dance Squad – No Flag Will Fly Forever

A Horror Dance Squad is a groovy aggressive, modern metal band who aren’t afraid to sprinkle in a few poppy melodies alongside their brutal breakdowns. Soon they will release the album No Flag Will Fly Forever with among other the track Better,

Lyrics

You pushed me to the edge

I know I’ve made my last mistake with you

I nearly choked on hope

From all the lies you told

least now i know

I’m better off alone

At least until i’m whole

“If you dance with the devil, then you haven’t got a clue, for you think you’ll change the devil, but the devil changes you.”

Thanks to you I’m finally strong enough to walk away

From all the time I wasted thinking i could change your ways

But now i know i’m better on my own as I embrace

That in the end we all die alone anyway

I should have trusted my instincts the first time

When you just so casually crossed right over the line

Instead I gave in and gave you a second chance to

Take advantage of the trust I had put in you

And yeah this hurts

but i’ve been through pain before

And what doesn’t kill me

Sends me right out that door

“If you dance with the devil, then you haven’t got a clue, for you think you’ll change the devil, but the devil changes you.”

Thanks to you I’m finally strong enough to walk away

From all the time I wasted thinking i could change your ways

But now i know i’m better on my own as I embrace

That in the end we all die alone anyway

The track Callous Cage,

Horror Dance Squad was formed in 2014 by Ian Karell (Vocals), Karl Mesipuu (Vocals), Indrek Ulp (Guitar), Mikk Peetrimägi (Guitar) and Henri Kuusk (Drums). In 2019 the band released their singles “Party All Life Till Our Souls Go Home”, “Happy Face”, “Cancer” and “Callous Cage”.The band represented Estonia at the 2016 Wacken Open Air Metal Battle, and shared stages with Comeback Kid, Dead By April, August Burns Red and many more.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*