Newsfeed

Weird Tales: Heals mental traumas…..

Weird Tales - ?

Weird Tales has arisen to heal mental traumas, to patch up injured minds. Pour the whole mess into the music while getting rid of it. Such a mistake. Thrilling riffs began to scratch the festering brain’s wound instead. Treacherous sonic mass has risen like a cancer while greedily absorbing the remnants of consciousness. Not everyone was able to bear it. Survivors will spread the disease further.

Smoke records have singed Weir Tales and soon a EP from this Polish band will be released, and when we wait for that EP we could listen to what Madness this band has to offer!

Weird Tales was founded five years ago, and in the following years they toured intensely. The band is a Warsaw Doom Power Trio made up of Dima (guitar, lead vocal), Kriss (bass, vocal) and Matt (drums, vocal). Weird Tales has toured the Poland and neighboring countries, sharing stage with well-known bands such as Church Of Misery, Belzebong, Dopelord. The live track Lie,

In 2017 they actually recorded two EP’s, and two years later their debut full-length Hell Service Cost A Lot was released, and grabbed great responses among the audience and placed 10th on Doom Charts. The live track Nightmare,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*