Newsfeed

Suicide Of Society: Celebrating the tenth anniversary….

Suicide Of Society – War Investment

The track Planet Babylon starts with a rather intense drumming!

The band behind Planet Babylon is the German thrash band Sucide Of Society, and the song is taken from their upcoming album War Investment. Celebrating the tenth anniversary of their live activity, War Investment may be seen as some sort of Best Of of their musical path so far, with the band delivering straightforward thrash metal of the old school, with audible roots from the German and American pioneers of this genre.

 The album was recorded and produced last year at Anatoli Kalyuk’s Credge Audio Studios.

The inclined listener of War Investment must be prepare himself for almost 40 minutes full of riff thunderstorms, melodies and sing-along parts, as well as socially critical lyrics. Since the band can already look back on their tenth stage anniversary in 2020, the debut will feature the best material from their turbulent band history.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4338 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*