Newsfeed

Kiljin: Highland Festival and heavy metal…..

Kiljin – Master Of Illusion

Alma is a female name, but is also a city in Mitchigan. Alma also hosts the annual Highland Festival on Memorial Day weekend, and are the hometown of the band Kiljin. The track Impaler,

The band states, «Kiljin is Michigan’s Premiere Metal Band! WE have come to this planet in hopes of turning your brain to mush! Our mission…,,, is to leave you feeling weird and aroused!». The track Point Of No Change,

American Heavy Metal band Kiljin released their new album Master Of Illusion. The album was recorded in Clean It Up Studios and mixed/mastered by Trevor Aumaugher. Kiljin was formed in 2020 at Alma, Michigan by Trevor Aumaugher (Vocals/Guitar), Scott Spencer (Guitar), Tony Aumaugher (Bass) and Bryant Aumaugher (Drums).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*