Newsfeed

Lethian Dreams: Adding influences from various genres….

Lethian Dreams – A Shadow Of Memories

Lethian Dream is ethereal doom metal band inviting you to the most melancholic feelings. The 4th album A Shadow Of Memories is set to be released on September 25th 2020. The track Tidal,

Lethian Dreams came to existence in 2002, from the hands of Carline Van Roos (Remembrance, Aythis) and Matthieu Sachs (Remembrance). The duo writes soaring, emotional songs, inviting the listener to an introspective journey through misty landscapes and melancholic feelings.

Over the years, the band released 3 albums and developed a unique style, adding influences from various genres, shoegaze, post-rock, black-metal…

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*