Newsfeed

Give Up To Failure: Large city and metal…..

Give Up To Failure - Burden

Wrocław is one of the largest and oldest cities in Poland. It is the capital of Lower Silesian Voivodeship and the Archdiocese of Wrocław, but more importantly, the home of the band Give Up The Failure! The track All I Wanted,

Give Up The Failure is about

Gloomy heaviness.

Alluring darkness.

Fuss.

Give Up To Failure is a 5-piece group from Wroclaw, Poland, that raised like a phoenix from the ruins of Aviaries – Polish post-punk band. They’ve been working almost 2 years recording the record Burden and touring at the same time with bands like Bleib Modern and Agent Side Grinder. The track After The Fall,

Give Up To Failure music carries loads of dark and heavy tones. It’s a mix of post-punk, post-rock, a bit of shoegaze and a strong willingness to experiment with ambient, noise or post-metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4497 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*