Newsfeed

Raging Speedhorn: Judge by yourself….

Raging Speedhorn - Hard To Kill

Raging Speedhorn isn`t modest as they claim the are Saviour Of British Metal. Listen and judge by yourself to the track Hard To Kill,

The band states enthusiastic at Facebook, «Hey guys … the wait is almost over! Tomorrow we will be launching the preorder for our sixth record Hard To Kill.

The album will be released on our brand new label Red Weed Records and will be available to order worldwide.

Watch out for the links tomorrow … we genuinely cannot wait for you guys to hear this!

If you’re lucky we might show you a new video too! Share the posts and links and let’s try and get RSH back in the chart.

Much love».

Release date: October 23rd 2020 and the label is Red Weed Records as mentioned above. The music is probably for fans of Kvelertak, Charger, Cancer Bats & Orange Goblin.

The first single from the album received airplay on BBC Radio 1 and Kerrang! Radio in the UK, RBB/Fritz in Germany and Radio ARA in Luxembourg since last week. It will be going out on BBC Radio 6 and national radio broadcaster FM4 in Austria next week.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*