Newsfeed

Mark Kelly’s Marathon: Guy Vickers provided the lyrics….

Mark Kelly’s Marathon - Mark Kelly’s Marathon

Marillion was formed in 1979 in Aylesbury, UK as Silmarillion, after the Tolkien novel, and keyboardsplayer Mark Kelly is among the founder in the often very beloved band. Kelly the keyboardplayer in Marillion obviously wanted a music vehicle for his music that not fit in Marillion. Mark Kelly’s Marathon was born! The track Amelia,

The lyrics for the new album have been supplied by Guy Vickers.

Tracklist:

Amelia

When I Fell 

This Time

Puppets  

Twenty Fifty One

Line-up:

Mark Kelly (Marillion) – Keyboards

Henry Rogers (Final Conflict, Touchstone, Edison’s Children) – Drums

Conal Kelly – Guitar, Bass & Backing Vocals

Oliver M Smith – Vocals & Percussion

Pete “Woody” Wood – Guitar

John Cordy  – Guitar

Introducing John Cordy the guitar player in Mark Kelly’s Marathon

Introducing the bass player in the band Conal Kelly,

Introducing Oliver M. Smith the singer in the band,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*