Newsfeed

DeathOrchestra: Long hours and painstaking work…..

DeathOrchestra - Symphony Of Death

Symphony Of Death is the long awaited album from the band DeathOrchestra. Symphony Of Death by DeathOrchestra is a memorable and vivid show based on the music of one of the greatest musicians ever, the man who created the Death metal genre – Chuck Shuldinger. The track Spirit Crusher,

After many long hours and painstaking work, DeathOrchestra  – a collaboration by Russian Death Metal band Buicide and the Olympic Symphony Orchestra – are proud to present the upcoming full-length Symphony of Death. The album captures a live performance from May 4, 2019 at the Opera Concert Club in Saint Petersburg during which DeathOrchestra performed covers of songs from the legendary Death.

Line-up and Credits:

Guitar – Sergey Kuznetsov

Guitar – Anton Ryzhev

Bass – Kirill Kotov

Drums – Roman Gubarik.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*