Newsfeed

Giotopia: Announce three new names…..

Giotopia– Trinity Of Evil

Giotopia is an epic fantasy tale on music. Each chapter comes with a song and every musician has his own character in our story.

The new album will be called Trinity Of Evil and will contain a new epic adventure in the world of Giotopia, with the return of an evil witch, a dark wizard and a forceful fire demon combined as trinity of evil!

The band states, «A new album is in the making! And that means a new saga in the enchanted world of Giotopia! The following guest musicians will return: YGC, Kelly Thans, Sara Vanderheyden, Ginny Claes, Ellen Peerters and Jennifer Thomé! We can also announce three new names!».

«Jeff Metal as King Sanvin, Freddy Richard as Alistir, Captain Of The Village and Hannelore Van Gorp as Hanniah, the Captain’s wife».

Giotopia is a band with a sole musican named Giovanni Gio Smet with gitars, bass and vocals. Michael Bauwens  x-Gitaron and Everglow was present on the first album, but not anymore for years.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*