Newsfeed

Apathy Noir: Epic, melodic yet heavy and dark…..

Apathy Noir - The Shipbreaker's Song

In 2010 the town Söderköping had 6,992 inhabitants and today two of the inhabitants in the town is musicians and plays in the band Apathy Noir.

Line-up: Viktor Jonas Guitars, Drum programming, Keyboards (2003-present) and bass from2012, ex-Nattstrype and Andrew Walmsley Vocals (2017-present) Beyond Grace, Twilight’s Embrace, ex-Threnody, ex-Bloodguard. Apathy Noir states «Melodic, dark & light. Progressive Death/Doom Metal from Sweden». The track The Shipbreacker`s Song,

Apahty Noir’s The Shipbreaker’s Songis a two track single featuring the epic, melodic yet heavy title-track, which will also be featured on their upcoming album (yet to be announced), and The Sunken Place, a darker, more aggressive and heavier song, exclusive to this release. It’s the band’s first release with new material since their 2018 offering Black Soil. The track The Sunken Place,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*