Newsfeed

Gepetto: Prog and Pinocchio…..

Gepetto - Evolutive Songs

Geppetto also known as Mister Geppetto, is a fictional character in the 1883 novel The Adventures Of Pinocchio by Carlo Collodi. Gepetto is no fictional band on the contrary the band Geppto is alive and kicking. Some days ago the band Gepetto released the album Evolutive Songs.

Gepetto is the brainchild George Pinilla and he sings on two songs on the new album, in additions he contribute with choirs, guitars (electric, Spanish, 6 and 12 strings), piano, synths and Mellotron. Absolutely a multiinstrumentalist. As the smart person Pinilla is he have help from many guest musican on Evolutive Songs.

Nicolas Delehaye : bass (1)

Mathias Gaudin : bass (2,3)

Tiphaine Rivière: bass (4,5,6)

Stéphan Granjeon : drums

Marc Fernbach : piano (4)

Luis Puentes : piano, Rhodes and  synthe lead (6)

Laurent Simonnet : synthes  and programmation

Chris Palmer :  vocals (4,6), guitars (electric, 6 and 12 strings)

Julien Pinilla :  vocals (1,3), final piano(3)

Laurie Pinilla :  final voice (2).

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*