Newsfeed

Onus Baal: Settled between rivers Tinto and Odiel…..

Onus Baal – Onus Baal

Onus Baal (Fortress Of Baal) was a temple settled between rivers Tinto and Odiel. It marks the foundation of the city Romans called Onuba, which became current Huelva. The track Hasta El Cielo (Up To The Sky),

Spanish Heavy/Power Metal band Onus Baal released their debut self-titled album. The release was recorded in Estudiomathica (Cartaya, Huelva) by Santi García between February and December 2019. The track Camino Al Sol (Road To The Sun),

Onus Baal was formed in December 2018 at Huelva (Spain) by Tomás Díaz (vocals/rhythm guitar), Javier Fraile (lead guitar), Fermín Cansino (drums) and Gabriel García (bass). The band was formed after the dissolution of the band Sälem, which three of them belonged to.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*