Newsfeed

Sardonic Witchery: Recorded in 5 different studios…..

Sardonic Witchery - Moonlight Sacrifice Ritual

Moonlight Sacrifice Ritual is the third full-length album from the Dallas based one-man band Sardonic Witchery. The music they offers is Lusitanian Old School Black Thrashing Metal since 2012. All music, vocals and lyrics are composed and recorded by King Demogorgon the only official member ever!!! The track O Circulo Das Bruxas Perversas (The Circle Of Wicked Witches)

Line-up:

King Demogorgon – Rhythm and Lead Guitar, Bass Guitar, Music, Lyrics and Vocals

Special studio guests:

Miguel Santos – Studio Drums

Chris Menta – Studio guitar solos

Nebo Budor – Intro (Moonlight Sacrifice Ritual)

The track Misantropia,

Tracklist:

1- Intro (Moonlight Sacrifice Ritual)

2- O Circulo Das Bruxas Perversas

3- Die For Satan

4- Infernal Kingdom

5- Licantropia

6- Eterna Penumbra

7- Misantropia

8- Ancient Spirits

The track Infernal Kingdom,

Credits:

Moonlight Sacrifice Ritual was composed between April of 2019 and February of 2020 by King Demogorgon and recorded in 5 different studios between May and August of 2020.

The drums were recorded by Miguel Santos (Bellerophon) at Hanuman Studio (Portugal), Guitars and Bass were recorded by King Demogorgon at Dark Throne Studios (USA) , the guitar solos were recorded by Chris Menta in his home studio (USA), the vocals were recorded by King Demogorgon at the Ignis Notcem Rehearsal Studio (USA) and the intro (Moonlight Sacrifice Ritual) were recorded by Nebo Budor at his home studio (USA). The album were mixed and mastered by Bruno Silva at Hanuman Studio (Portugal) and Front Art design by Leonard Selzler.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*