Newsfeed

Submarine Silence: Genesis inspired prog…..

Submarine Silence - Did Swans Ever See God

Submarine Silence is a Moongarden parallel project by Cristiano Roversi and David Cremoni. Romantic and symphonic prog. Did Swans Ever See God is the latest effort and the third album since the self-titled debut album nineteen years ago. The debut album was very Genesis inspired and even the album artwork resembles Foxtrot and it is by the same artist Paul Whitehead.

2020 Line-up:

Cristiano Roversi (Moongarden) – keyboards

David Cremoni (Moongarden) – guitars

Guillermo Gonzales – vocals

   With:

Manuela Milanese – vocals

Alberto Zanetti – bass

Valerio Michetti – drums, percussion

Davide Marani – vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*