Newsfeed

Minefield: Keeps the theme of big arena choruses….

Minefield - Home

Hot on the heels of their very good debut single Alone Together – Minefield: Todd Kerns (Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators) on vocals and bass, Brandon Fields on Lead Guitar, Jeremy Asbrock (Gene Simmons, Ace Frehley) on Guitar and Matt Starr (Mr. Big, Ace Frehley) on drums, have dropped their new single Home via Golden Robot Records.

 On Home the band keeps the theme of big arena choruses on hand with this superb track. Home is ready-made hard-driven arena-rock and shows that Minefield are ready made for the big stage. Just like the first single, Home features the same all-star line-up, and the song was mixed and mastered by Anthony Focx. 

U.S. hard rock band Minefield was founded in 2020 by Brandon Fields. It is more of a musical collective than a band or a solo project. For the debut album, Fields (Vocals/Guitar) is accompanied by Todd Kerns (Vocals/Bass), Jeremy Asbrock (Vocals/Guitar) and Matt Starr (Drums).The group recently signed to Golden Robot Records. The track Alone Together,

Brandon Fields has spent the last several years touring as a solo artist. He is also the lead guitarist in Detroit, Michigan based band Whiskey A Go Go.

Todd Kerns has served as the bassist in Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators since 2010. Kerns was also a part of Canadian rock group Age Of Electric and currently serves as the singer/guitarist in the Canadian band Toque. Jeremy Asbrock is currently the guitarist in former Kiss guitarist Ace Frehley’s solo band. Before this, Asbrock was in Gene Simmons’ solo band as well.

Matt Starr has been a staple in Ace Frehley’s solo band for the last decade while also playing with the supergroup Mr. Big.

Minefield, music news, USA, music news, Golden Robot Records, Todd Kerns, Slash, Myles Kennedy, The Conspirators, Brandon Fields, Jeremy AsbrockGene Simmons, Ace Frehley, Matt Starr, Mr. Big, Anthony Focx, Whiskey A Go Go, Age Of Electricity, Kiss, Toque,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*