Newsfeed

Atomic Drop: Featuring high beats per minute…..

Atomic Drop – Wicked Is My Love

Atomic Drop offers wrestling themed thrash metal from Virginia Beach, VA. This is a one man DIY project. Featuring high beats per minute, epic slow stuff, shred guitar solos, and elementary school level lyrics. Enjoy!

American Thrash Metal band Atomic Drop has released their second full-length album Wicked Is My Love. The album was performed, engineered, mixed and mastered at Powerbomb Studios by Lucas Taylor. Album art by Rudi GorgingSuicide Yanto.

Atomic Drop was formed in 2018 in Virginia Beach, VA USA as a one man project by Lucas BadNews Taylor. Rooted in 80’s thrash, Atomic Drop also draws influences from black metal, traditional metal, and high speed shred guitarists.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5249 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*