Newsfeed

New Dilemma: Invokes the spirit of Halloween with haunting imagery and lyrics…..

New Dilemma – Bury My Demons

New Dilemmas face the most people from time to time, but today it`s the band New Dilemma we meet. New Dilemma is an alternative metal band from central Florida, with heavy percussion & driving guitars. The lyrics top it off with heart-on-the-sleeve writing.

New Dilemma premieres their music video for Bury My Demons. The track comes from their debut EP, Is Your Story Over, out now via Pavement Entertainment. Bury My Demons invokes the spirit of Halloween with haunting imagery and lyrics. The music features heavy percussion and driving guitars.

The song takes on a personal meaning for vocalist Joey Factor. He says, «Bury My Demons is a song where I live in the lyrics every day. These words are my life».

Is Your Story Over was released some months ago with the first single the self-titled Is Your Story Over charting To #27 on the Billboard Mainstream Rock Radio Charts and #10 on Foundations Rock Radio Charts. The EP was produced and mixed by Ben Johnson and mastered by Machine The Producer (Lamb Of God, Clutch, Fallout Boy).

Hailing from Central Florida, New Dilemma is:

Joey Factor – Vocals

Clyde Clark – Bass

Bobby Keller – Guitar

Ben Johnson – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5876 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*