Newsfeed

My Death Belong To You: With hymns for loners and secluded people…..

My Death Belong To You - The World Seams To Fading

Following a wrenching path from years 2013 to 2020, Bornyhake Ormenos (Borgne, Pure, Enoid, Ancient Moon, The Path of Memory…), the Mastermind behind the band My Death Belong To You is releasing a brand new Funeral Doom / Death Metal album soberly entitled: The World Seems To Be Fading.

1. The morning after death 00:00

2. Tomorrow is the last day 11:58

3. Mon tombeau 23:02

4. Your dark embrace 34:02

5. The world seems to be fading 43:33

The World Seems To Be Fading is by the Swiss funeral doom / death doom metal one-man band My Death Belongs To You! In the midst of 2013 My Death Belong To You is a project that helps him to face his inner parlous obscurity. This moving quest was treacherous and haunted with deathtraps. During this long and solitary journey, time’s grit abraded so many tapes before he finds a daring but wrenching way to align and realign every element in order to be able to release this first opus.

It called The World Seems To Be Fading

A Funeral Doom / Death Metal hymn for loners and secluded people who’re trying to build a heroic architecture as the cradle for a new hope but only with some damaged and crippled materials.

This opus The World Seems To Be Fading that was composed by Bornyhake Ormenos, a Swiss person who lives in a country where everyone is so slow but paradoxically know nothing about Funeral Doom Metal.

A hymn for the loners and the doomers who have the habit to follow the mind-stultifying smoke to some ineffable fields close to Evoken, Shape of Despair, Esoteric, Bell Witch, and Mournful Congregation. The album was recorded and mixed and mastered by Bornyhake Ormenos at Chaos Studio in 2020.

The graphical domain receives the touch of the painter dedicated to the obscure and melancholic art: Dark Embrace from Ekahyn Rob.From oppressing aggressiveness through majestic lamentations and make you journey through a turmoil of power and mournfulness.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*