Newsfeed

Overdrivers: With guitars roaring into Marshall amps…..

Overdrivers - EP?

The band Overdrivers is finalizing a new EP, in collaboration with Fred Duquesne (Mass Hysteria / Ultra Vomit / Buckowski) and Bertrand Charlet (Skip The Use / Mat Bastard). The track Rockin` Hell,

Overdrivers is a rockband formed five years ago, and they offers much energy and honest rock attitude and they obviously enjoy their music! That is a good starting point to gain a big fan crowd I must admit. High Mountains is track 8 from the album She’s On Her Period.

That’s the Frenchiest of Australian Rock bands:  Gibson guitars roaring into Marshall amps, and that’s all! The first album, Rockin’ Hell, was released in May 2016, and the second, She’s On Her Period in September 2018. Both were recorded at the Hangar à Sons, with Bertrand Charlet. Since 2015, Overdrivers has played more than 200 gigs all over Europe (with Nashville Pussy, Phil Campbell, etc…)The track Show Your Bobbies live,

Link:
Facebook

https://www.facebook.com/overdriversofficial

Om Ulf Backstrøm (6037 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*