Newsfeed

Wounded Not Dead: With a track where unpredictable, cutting edge, brutal and technical death metal meets progressive jazz fusion…..

Wounded Not Dead - Alchemist

Wounded Not Dead publish a new video for Register Of Embodiments

London-based Wounded Not Dead have unleashed their second single advance from their upcoming sophomore album, The Alchemist. Register Of Embodiments is a track where unpredictable, cutting edge, brutal and technical death metal meets progressive jazz fusion.

Three piece British metal outfit Wounded Not Dead formed back in 2014. A forging of veteran musicians from the old school London Thrash/Death metal underground scene from respective bands; Inner Rage, Nebukadnezza, Eye Of Solitude, Inebrious Incarnate and Wacko. The track The Obstacle Is The Way,

Line-up: Thiago Carvalho – Guitar and Vocals Adriano Ferraro – Drums Rimon Jaoude – Bass. The Alchemist was recorded, mixed and mastered by Wynter Prior at Sphynx Studios and is the follow up to their very good 2017 debut The Battles Of Horus Of Edfu.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*