Newsfeed

Sonic Circus: Tells a story of drug addiction…..

Sonic Circus - Everything

Sonic Circus are pleased to announce they will release their album Everything. The band combining the best of modern melodic prog rock with a hefty dose of funk are a Australian 3-piece. Sonic Circus. Was formed from the ashes of local legends, Dead Star Renegade (Album of The Year in 2012 on Australian TV Show The Hard Rock Show, and support for The Trews and Gilby Clarke), Sonic Circus released their debut single ‘Princess Blues,’ and made their live debut to a sold-out, Cherry Bar in 2018.

The Aussie rock trio are now back with the announcement of follow-up single, Aeroplane, ahead of their debut album, Everything.  The album is produced by Chris Themelco and mastered by Forrester Savell (Karnivool, Shihad, Birds Of Tokyo), Aeroplane, tells a story of drug addiction, feeling trapped and eventually overcoming your own demons. The title track Everything,

Sonic Circus are here to let the world hear the passion, conviction and emotion they have channeled into their music in hopes it will help someone else. 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*