Newsfeed

Dark Awake: Formed to express philosophy and magical experiences……

Dark Awake Album - Hekateion

Dark Awake is a Martial Industrial / Neoclassical / Neofolk / Ritual / Dark Ambient act from Greece and formed in 2002 by Shelmerdine to express his philosophy and magical experiences. The line-up is completed by Sekte (female vocals). Their music is inspired by occult subjects and has a strong philosophical and alchemist context.

Dark Awake stands opposed to the cold sterility of today’s modern world and promotes the ancient mysteries and heathen-spirit, aiming to rekindle those ancient values. Hekateion is an exquisite album – which is based upon the ancient goddess of witchcraft Hecate. Presented in 4 tracks which are written as an accompaniment to an esoteric ritual and dark ambient expression to Hecate.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*