Newsfeed

Avenger Kills: Metal, old downtown and UNESCO…..

Avenger Kills – The End Has Come

The old downtown area of the city of Yaroslavl was included in the UNESCO World Heritage List in 2005. The city also has a Power Metal band Avenger Kills which was formed six years after the UNESCO designation.

Russian Heavy Metal band Avenger Kills released their new album The End Has Come. The album was released in Yar Groove Studio and mixed/mastered by Roman Dmitriev.

Avenger Kills was formed in 2011 by guitarist Alexander Krasilnikov. Currently, the team has three albums: Avenger Kills (2013), Metal Child (2016), The Savior (2018). During this time, the members of the group often changed. At this moment the band includes: Alexander Krasilnikov (guitar, vocal), Alexander Skvortsov (bass), Ivan Shevtsov (drums), Arseny Tokarev (guitar), Victor Muravyov (vocal).

Track list:

1. The End Has Come 02:19

2. When I Fall 04:42

3. The Fears 04:24

4. Law Abiding Citizen 05:00

5. Metal Child 04:35

6. Hangover 04:09

7. The Trap 03:38

8. Last Winter Day 03:03

9. Rotten Legion 04:54

10. The Savior 05:08

11. Time of Sins 03:28

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5759 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*