Newsfeed

Dusk: With more fascinating inhuman speed….

Dusk – The Hermit

This is a bold statement about the band «…if one band succeeded in the immeasurable feat of composing the soundtrack of your worst nightmares, it would undoubtedly be the Costa Ricans of Dusk».

Dusk is an industrial black metal project from Cota Rica founded in 2013, with a dark atmospheric sound and an industrial feel full of relenting uncaring pounding drums at an inhuman speed up to 600 BPM and inhuman growling vocals. 2021 kicking off the first day with a new Dusk release entitled The Hermit. The track Hermit II,

 Dusk is known to incorporate black metal darkness into bizarre industrial, atmospheric and extreme sounds, full of relentless, uncaring, pounding blast beats and inhuman growling vocals mixed with modern rhythms such as darkstep and other electronic influences. The band shared stage with Samael in Costa Rica during their 2019 Latin American Tour.

Lineup:

● Dusk: programing synthesizers and effects

● Shaman: vocals

● Implacable: guitar

● Pàlak: bass

Discography:

● Eko (EP Released: September 30, 2016) INDUSTRIAL METAL

● Epoka (LP Released: September 4, 2018) INDUSTRIAL METAL

● Threnody (EP Released: September 16, 2019) INDUSTRIAL BLACK METAL

● The Hermit (LP (UNRELEASED no release date yet) INDUSTRIAL BLACK METAL

Influences: Aborym, Misticum, Anaal Nathrakh and Blut Aus Nord.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*