Newsfeed

El Fatso: Big Nasty of hook up songs….

El Fatso - Touch Base

El Fatso sounds like a hot and messy one night stand between Mr. Stonerrock and Ms. Pop. Falsetto vocals, crooked guitars and sweaty grooves form the ingredients for their signature sound, which they call ‘Rock ‘n’ Roffa.

Dutch rock formation El Fatso have released their new single Touch Base on all available streaming services. Touch Base is the third single of El Fatso’s upcoming EP Rock ‘n’ Roffa.

«The song is the Big Nasty of hook up songs, as it is introduced in the first line: Supple hips started swaying, when you caught me misbehaving. The foxy vibe of the verse is followed by a sexy and intimate chorus with warm and sultry vocals. The single has been released with a 50’s themed video clip featuring roller skating waitresses, dancing and cross dressing» – the members of El Fatso say about the song.

«Ketama was recorded by El Fatso in the garage of Lennard’s mom and mixed and mastered by Martijn Groeneveld at Mailmen Studio. Video by yours truly, shot at various places in Rotterdam and special thanks to Ferry».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*