Newsfeed

Strydegor: With steady musical north wind in the metal scene…..

Strydegor - Isolacracy

For 10 years now Strydegor have been providing a steady musical north wind in the metal scene. After the three albums and numerous gigs on European stages so far, the northmans are now preparing to unleash another storm of sound with Isolacracy as a testimony to their musical development. The track World In Your Hands,

Germany’s melodic death metallers Strydegor chosed Friday the 13th as the release date of their new album, Isolacracy. The album was relesed via MDD and Isolacrac” features the most incisive and lasting 11 tracks the band has ever made.

Over the last 10 years, Strydegor have been delivering their unique sound of melodic death metal with acoustic hymn-like swirls, not forgetting the windy black metal to complete the atmosphere. Three albums later and several gigs in the European stages, these northerners return in full fury with a brand new sound-storm that goes by the name of Isolacracy.

The album was produced by Oliver Carell/Blastbeat Productions and mastered by Lasse Lammert/LSD Studio Lübeck.

Tracklist:

1. Beware the Beast Man

2. Innocence Corroded

3. Lucid

4. Stars nd Strife

5. World in your Hands

6. Into the Unknown

7. Escape

8. Enemy:Inside

9. As April slowly fades

10. Oceans

11. Still Alive

Line-up:

Florian Kunde – Guitar, Vocals, Daniel Hauschild – Guitar and Martin Schmidt – Bass Guitar.

Immanuel Promnitz – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*