Newsfeed

Ende: With a rebirth of possessed and haunted hymns!

Ende - Mörnöyr

Mörnöyr is Ende’s fifth album and is named after a mystic place conceived by I.L. – the darkest place where you’ll find all forms of sorcery, possession and decease. With their lyrical universe being presented for the very first time in French, Mörnöyr is a tribute to the rulers of the old-school black metal Kingdom; a rebirth of possessed and haunted hymns!

Tracklist:

1 – Vêpre macabre (2’21)

2 – Les nuits d’octobre (6’53)

3 – Sang d’effraie (7’08)

4 – Chasse-Vent (5’47)

5 – Jurant la peste (4’46)

6 – Landes obscures (1’42)

7 – Les conjurations de l’ardente (6’44)

8 – Mörnöyr (7’18)

9 – Copula Cum Daemone (5’22)

Line-up:

I.L: Guitars, bass, voices, cello & synth.

T.Njodr: Drums.

Guest musicians: Wlad Drakksteim (from Vlad Tepes) and Frater Stéphane (from Rosa Crux, NKRT).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*