Newsfeed

Myrholt: With 3 interpretations of songs from other bands…..

Myrholt - Sjelebot

Myrholt is old school Black Metal. Nothing more, nothing less, and the band consists only of Ole Alexander Myrholt. Sjelebot is the new EP and contains 3 new songs and 3 interpretations of songs originally performed by Dead Can Dance, Slayer and Black Sabbath. Two of the songs are from the upcoming album Sjelebot.

Tracklist:

01: Rettergang (The Trial, Dead Can Dance)

02: Til Hinnoms Dal (from the upcoming album, Sjelebot)

03: Drep og Drep Igjen (Kill Again, Slayer)

04: Hamingja (acoustic version from the upcoming album, Sjelebot)

05: Tegn fra Universet (Symptom Of The Universe, Black Sabbath)

06: Antydninger fra Kosmos (instrumental)

Also, the vinyl version of the 2019 album Solens Soenn og Maanens Datter is finally available.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*