Newsfeed

Gut Gut: With gypsy caravan transformed into a mobile studio…..

Gut Gut - Delice'M

The album Delice’M was written between March and April of 2020, during the confinement applied in France as in most countries. This album is the testimony of this suspended and haunting moment, oscillating between doubts and hopes, dreams and everyday reality, between real desires and needs. Delice`M was released some days ago.

Serge Gonnet comments: «I wrote this album in forced solitude, surrounded by ghosts, and I have to say that we had a wonderful time… I listened to them very carefully so I was able to catch their breath suggesting what to play. Really fantastic! Almost possessed, I was able to play all the instruments, while helped by some programming. I recorded Delice’M at L’Imagerie Musicale Mobil Studio, my trailer and my gypsy caravan transformed into a mobile studio.»

The title Bi Nental is taken from the album Delice’M written in March and April 2020 during a strange time. Bi Nental is the testimony of this suspended and haunted moment, oscillating between doubts and hopes, dreams and everyday reality, between our desires and our real needs. The track Olssen

Gut Gut is Art-Rock Music with support from the English label Dr Johns Surgery Records.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*