Newsfeed

The Part Of Us: Мой мир…..

The Part Of Us – Мой мир (My World)

Today we’re have an official video for the band The Part Of Us and their new single Мой мир (My World).

Volgorod-based modern metal outfit The Part Of Us will release their forthcoming full-length album Собирая части (Collecting Parts) in February 14th via Ground Media Group.

Album details:

Album artwork is made by Vermilia

Album Recording – Andrey Shishlyannikov

Mixed by Evgeny Slepakurov

Mastering – Alexander Perfilyev

Сoncert sound engineer Alexei Kireev

Current line up:

Victor Kagitin – vocals

Michael Lihanov – guitar

Vadim Ponomarev – drums

Dmitry Rozenblyum – bass

Sergey Sinelnikov – guitar

The Part Of Us enjoy to make experimental and modern metal and indeed this is music to listen to for those who want metal with twist and turns played by talented musicians. The lyric deals with such topics as Dark, Faith, Apocalypse, Death, Destiny. All characters and subjects in the composition are selected.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*