Newsfeed

Mister Misery: With next chapter in their horror metal carreer…..

Mister Misery - The Ballad Of The Headless Horseman

Mister Misery release new single / video Ballad Of The Headless Horseman taken from the new album A Brighter Side Of Death! Ballad Of The Headless Horseman is combined with a mind-blowing music video. The single marks a milestone for the band and opens up the next chapter of their horror story! Stronger, scarier, and more diverse than ever.

After the pace-setting release of their praised debut album Unalive in 2019, modern horror metal band Mister Misery spawned from the hollowed parts of Sweden (2018) has not slowed down, despite the fact a global pandemic crushed schedules, Mister Misery kept busy during quarantine, writing new nice material, while still releasing numerous compilations for their fans in the meantime.

«We feel super excited to finally have finished our new second album A Brighter Side Of Death  It’s been one hell of a ride to say the least, and we have pushed our musical abilities to the maximum on this one!  We look very bright on the future for this band and we have never looked more forward to stepping onto a stage again in 2021!».

«Ballad Of The Headless Horseman was absolutely the peak of making this album for me. I was in a great state of mind writing this song and it took me back to the first album Unalive where every riff, every melody and lyric came together in one night. Those usually turn out to be the best songs». – Harley

 Tracklist:

 01. Ballad Of The Headless Horseman

 02. Buried

 03. Mister Hyde

 04. Burn

 05. Devil In Me

 06. I’ll Never Be Yours

 07. Under The Moonlight

 08. In Forever (We All Fall Down)

 09. Clown Prince Of Hell

 10. We Don’t Belong

 11. Home

 12. Through Hell

 13. Ballad Of The Headless Horseman (Bonus Track – Orchestral Version)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*