Newsfeed

Luna In Sanguinem: Wading through the sluggish, lukewarm river of thick, coagulating blood…..

Luna In Sanguinem – Global Bloodbath

Spring Grove is a village in McHenry County, Illinois, USA, and a borough of York County, Pennsylvania, USA, and is an internationally recognized world folk performer. Our Spring Groove is in Illinois and the home for the metal band Luna In Sanguinem.

Step by weary step, wading through the sluggish, lukewarm river of thick, coagulating blood. A thousand empty eye sockets stare down from the gnarled and leafless trees that line the muddy banks, skeletal remains impaled on twisted branches and embraced in coils of thorns. The wind sings mournfully through the broken ribcages and gently rattles the dangling, fleshless limbs; the soft music of the dead a panic-inducing accompaniment to your journey through this unending morbid nightmare, beneath a swollen, crimson moon…

Track list:

1. Hunter Killer 05:32

2. Killed By The Dead Hand 08:22

3. Perfect Neighbor 04:11

4. Angel Wings 05:55

5. Far From The Light 05:36

Luna In Sanguinem, Blood Moon in Latin, are a new US band who summon up the true essence of ancient death metal and weld it to the steel carapace of the heaviest forms of thrash. Their debut release, Global Bloodbath, is a five track invocation of evil, a plague pit of monstrous riffs swathed in the sweat-soaked atmosphere of bad dreams that lurches from the fog of madness like a reanimated corpse. The seething venom that bubbles beneath the surface of tracks like Killed By The Dead Hand will have any fan of dark and sinister metal salivating and the vocal performance from Skip McGullam is second to none, combining an intimidating snarl with a bone-shaking, inhuman roar!

Despite the relatively recent formation of Luna In Sanguinem, in 2018, they have roots that stretch back through the dark soils of metal history; with Skip and guitarist Mike Eisenhauer both having served time with the renowned Num Skull –Skip appearing on that band’s legendary ’88 debut album, Ritually Abused. Whatever the past triumphs of the band members though, when Luna In Sanguinem unleash the towering Far From The Light it simply crushes those memories into the dust.

Originally only made available as a digital download and as a promotional tool to be distributed at the band’s gigs, such was the positive response to Global Bloodbath that Luna In Sanguinem have finally decided to give it a proper release on digi-pack CD and unleash it’s horror upon the world. You won’t probably hear another release this year that captures the rotten glory of death metal in such captivating fashion. The music of nightmares, songs from the tomb, and anthems of the undead they are all here for your listening pleasure…

Line-up:

Skip McGullam – Lead Vocals

Rod Valdez – Bass

Mike Eisenhauer – Guitar/Vocals

Patt Maxwell – Drums/Vocals

Genre: Death/Thrash Metal

For fans of: Obituary, Autopsy, Slayer, Asphyx etc.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*