Newsfeed

Angriff: With a manifest against religious fanaticism….

Angriff - Sodomy In The Convent

Sodomy In The Convent is Angriff’s first release in over a decade and features 10 brand new tracks with the vibe of the good old school thrash metal scene. After a long break, these Portuguese thrash metallers are back with their fifth sonic assault to be released on January 25th via Firecum Records.

Sodomy In The Convent is the most ferocious and hostile album from Angriff`s catalogue, a manifest against religious fanaticism and the darkest and heaviest work of their career. The album features a guest guitar solo by the hands of Chris Holmes (ex-W.A.S.P.).For fans of Kreator, Sodom, Destruction, Exodus, Metallica, Heathen.

Line-up:

José Rocha – Guitar, bass, drums

OJ Laranjo – vocals

Tracklist:

1. The Bishop

2. No Saviours No Gods (featuring Chris Holmes)

3. Asmodeus

4. Acolytes of Hardship

5. Sodomy In The Convent

6. Profane

7. Savage Deeds (The quest of Ladislav Hojer)

8. The Baron of Doom

9. T. A. C.

10. Farewell

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*