Newsfeed

Blood Of Us: Guides us into a sad story….

Blood Of Us – Here Comes The Fall

Blood Of Us is a Doom/Gothic outfit from Spain and Here Comes The Fall is their first album and was released last year via JM Records.This release guides us into a sad story and features 8 phases/songs of depressed, haunted, dark and a call for help.

Line-up:

JM: vocals, synths + drums + keyboards programming

F. Antonelli: drums programming, bass, keyboards & piano

C. Damiano: all guitars

Credits: Produced, mixed & mastered by Francesco Antonelli and all songs by JM except 4 and 8 by JM & Alfredoall lyrics by JM.

1.            I Rise

 2.           We All Turn To Dust

 3.           The Fall

 4.           Fades to Gray

 5.           In Her Eyes

 6.           The Unbreakable

 7.           The Last Day

 8.           As The Story Ends

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*