Newsfeed

Los Males Del Mundo: Influenced by Friedrich Nietzsche, Emil Cioran and A. Schopenhauer…..

Los Males Del Mundo - Descent Towards Death

Los Males Del Mundo means The Evil Of The World and Los Males Del Mundo is a suitable band name for an Atmospheric Black Metal band in my opinion. The track The Silent Agony from the upcoming album Descent Towards Death with release date: Friday, February 26th 2021.

Los Males Del Mundo combines today’s modern Black Metal sound with various reminiscences of the late 90’s BM. With lyrics deeply influenced by Friedrich Nietzsche, Emil Cioran and A. Schopenhauer.

The band was first created in 2016 as a project between Dany Tee  ( Acathexis – Downfall Of Nur) and Cristian Yans. Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit) later joined as a producer and guest musician.

In October 2020, they released through Bandcamp a promotional self-titled EP with two tracks. A few weeks later, they signed a contract with Northern Silence Productions. Their first full length album, Descent Towards Death, containing 5 tracks and 40 minutes length is set to be released in 2021 through their new label.

Descent Towards Death is an invitation to a conceptual journey, dragging you into the darkest and remotest places of the human soul. It reflects an internal battle between aggressive and furious passages blended with dense and introspective landscapes full of melancholic melodies.

Tracklist

Track I – Falling Into Nothing

Track II – The Silent Agony

Track III – Eternal Circle of Vain Efforts

Track IV – Nothing but a Lie

Track V – The Heavy Burden

Line Up:

Guitars : Cristian Yans

Vocals, Lyrics, Drums : Dany Tee

Bass (Guest musician) : Nikita Kamprad

Produced, mixed, and mastered in Würzburg, Germany by Nikita Kamprad

Artwork by Matt Lombard

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4706 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*