Newsfeed

Areis: Brings a dose of blasting/hard -hitting heavy metal…..

Areis - Areis

Areis (meaning to raise in ancient Occitan), is a band from Bagnols-sur-Cèze (France), in the Occitania region. The quartet takes inspiration in music genres such as hardcore, black metal, post-hardcore and punk which they’ve blended, using dark, occult and Occitanian-themed lyrics, into no nonsense, gloomy music.

Paul Gonzalvez, former Right To Te Void guitar player, is back with his new band Areis to bring a dose of blasting/hard -hitting heavy metal once again! In 2020, AREIS signed a deal with Wormholedeath for the release of their self-titled debut album Areis The track A Wretched Wow,

Lyrics :

Hollow inside

Merely a pawn of fate

Cast aside

My inner suffering awaits

Hollow inside

Drowned in hatred

Sunk by the tide

The sky turns red

A wretched vow

Carved in stone

Empty inside

Filled by the void

A wretched vow

Carved in stone

No need to linger on your gods

Once this frail

Destiny, causality

Hope shatters

Let it all fade into nothing

No need to linger on your gods

Once this frail hope shatters

Destiny, causality

Let it all fade into nothing

Empty inside

Filled by the void

A wretched vow

Carved in stone

Empty inside

Filled by the void

A wretched vow

Carved in stone

Hollow inside

Only a vessel

My disgust abides

By a forlorn reign

No need to linger on your gods

Once this frail

Destiny, causality

Hope shatters

Let it all fade into nothing

No need to linger on your gods

Once this frail hope shatters

Destiny, causality

Let it all fade into nothing

Video directed and produced by MAV-N Production

Areis are :

Paul Gonzalvez : Guitar, Vocals

Michaël Jarrié : Bass, Vocals

Antoine Dineur : Drums

Pablo Malbec : Guitar

Areis was formed in 2019 by members from Kombur and Right To The Void, the quartet takes inspiration in music genres such as hardcore, black metal, post-hard-core and punk which they’ve blended, using dark, occult and Occitanian-themed lyrics, into no nonsense, gloomy music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4923 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*