Newsfeed

Let See Thin: They hope you will share your feelings with them…..

Let See Thin - 2 Years 2 Late

Łódź in Poland is the third largest in the country. The city is the main center for the textile and film industry as well as the electronics and entertainment industry. Music is part of the entertainment industry, and the band Let See Thin contributes to the entertainment in Łódź and the rest of the world with their catchy prog music. Some days ago the band released the album 2 Years 2 Late.

As an avid music journalist, I have always enjoyed writing about good bands that are not necessarily so well known yet. Let See Thin meets these two criteria.

Tracklist:

1. Herald (4:33)

2. For The Future (5:46)

3. Time (5:40)

4. Change (5:33)

5. Leave (4:37)

6. To The Stars (5:01)

7. Keep Calm (5:18)

8. Mist (5:49)

Total Time 42:17

Line-up

Pawel Wezyk – Keys

Przemyslaw Kazmierski – Drums

Lukasz Woszczynski – Voice

Michal Dziomdziora – Bass

Maciej Wlodarczyk – Guitar

The band states, «As announced, we can finally announce that our first studio album has been officially released and is now widely available online».

«It is an extremely important moment for us, because it is the crowning achievement of the project in which we put a lot of time, commitment and heart ♥ ️».

«2years2late is eight original songs, eight separate musical journeys, which were created in a friendly atmosphere, as naturally and unforced as possible».

«Now we pass them on to you and we hope you will share your feelings with us».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*