Newsfeed

Skinning: Filled with the bloodstained brutality of the 90s…..

Skinning - Homicidal Experimentations

The old part of the city of Guimarães has been designated a World Heritage Site by UNESCO. Skinning is a Portuguese death-metal band from Guimarãe but the band is only ten years old and still fresh and vital!

Homicidal Experimentations is the third full-length from Portuguese death metallers Skinning, an album that sees the bloodthirsty trio keeping pace with their fast and aggressive roots while exploring new elements as they evolve as musicians.

 Homicidal Experimentations is filled with the bloodstained brutality of the 90s, delivering a coordinated portfolio of razor-sharp riffs, pounding drums, and a diverse, powerful and well-produced sound.

Tracklist:

1 – Homicidal Experimentations

2 – Wrong Path

3 – The Gravedigger

4 – In Her Memory

5 – Sadistic Butcher

6 – The Demon

7 – In The Hands Of God

8 – Destroyer Of Existence

9 – Blood Will Be Dropped

Line-up:

Vitor Lopes – Guitar, Vocals

Luis Barroso – Drums

Homicidal Experimentations – full length album 2020 was recorded and produced in 2015 at the Hanuman Studios – Porto, Portugal. Produced, recorded and mastered by Bruno Silva and Skinning.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4914 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*