Newsfeed

Cementery Dwell: Recorded in Cosmic Grave Studio…..

Cementery Dwell – Cold Visions Of Nether

2020 have been a very good metal year and it`s obvious that the underground brimming with many talented musicians and band. Argentinean trio Cemetery Dwell are one such group, with their debut demo providing an apt summary of how this year has felt for so many.

From the southern Argentina, comes Death Metal horde Cemetery Dwell. Formed in 2020, the band aims to follow the rotten ways of death metal, specifically the Finnish kind, worshipping acts such as Demilich and Depravity.

               Track list:

1. Cold Visions of Nether 03:25

2. Rampant Bleeding Horizons 03:37

3. Prison of All Light 04:01

In the month of October 2020 Cemetery Dwell entered Cosmic Grave Studio to vomit forth three fleshless deformities that would be their first foray into a soon to be conquered realm of the living. This blasphemous and cosmic-rending affair became known as Cold Visions Of Nether demo was released December 30, 2020. Self-Released Digitally on October 9, 2020

Line Up:

Tyrant – Star-banisher hands, maelstrom tactics of domination (Guitars, Bass, song writing)

Dweller – Cries from the nether regions of the vacant planets (Vocals)

Hoarfrost – Thunderous strike of the old ones (Drums)

Cold Visions Of Nether showcase a band that is just is in the beginning of a promising carrier and deliver three songs of brutal death metal that probably will explode in the genres fans heads! In addition it`s obvious that Latin American death metal is rising from every corner of the continent.

Link:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*